In harmonie met het seizoen

Vier seizoenen

Vier Seizoens-acupunctuur behandelingen per jaar geven je algehele gezondheid en je weerstand een boost en kunnen in een vroeg stadium ongemakken wegwerken voordat ze een echt probleem worden.

Acupunctuur staat bekend om het verhelpen van allerlei klachten, maar het wordt te weinig (vind ik) ingezet als preventie. Misschien is het toch eens tijd om die bewustwording om te zetten in actie?

Bij een seizoensovergang kunnen hoofdpijn, verkoudheden en de griep de kop opsteken. Je allergie kan gaan opspelen en chronische klachten kunnen verergeren, zoals kramp en lage rugpijn. Acupunctuur vermindert de symptomen of neemt ze totaal weg.

Ons lijf moet zich telkens aanpassen aan elk ‘nieuw’ seizoen. Acupunctuur geeft je weerstand een extra zetje ter verdediging van deze ongemakken. Seizoens-acupunctuur helpt je lijf in de juiste modus te komen om zich thuis te voelen in de energie van het komend seizoen.

Dit is Chinese Geneeswijze op haar best! Zo blijf je optimaal functioneren en ben je ongemakken voor. Dus waar wacht je nog op?

e-mail | mobiel | site | afspraak